Optisail Paal

Op 26 juni is de optisail wedstrijd doorgegaan in Paal. We mochten 18 boten inschrijven voor deze regionale wedstrijd. De 7 optimisten en 11 juniors hebben er een spannende wedstrijd van gemaakt met veel positie wisselingen en foto-finishes.

We zijn als zeilclub Sirocco blij dat we deze mooie wedstrijd weer hebben kunnen organiseren op ons thuiswater. Er werden in totaal 4 manches gezeild waarbij we gespaard zijn gebleven van regenbuien, de jeugdzeilers keerden dan ook met een glimlach terug naar de wal.

De ouders van de jeugdzeilers hadden een mooi plekje uitgekozen om de wedstrijdbaan te kunnen overschouwen en zo hun kinderen aan het werk te zien.

De volgende optisail wedstrijd zal doorgaan op 28 augustus en wordt georganiseerd door Zeilclub Noord Limburg Maas. Ze moeten echter niet tot dan wachten om weer een wedstrijd te varen want we hopen deze zeilers ook reeds terug te zien op 31 juli tijdens de 4-uren van de Paalse Plas. Tot dan!

%d bloggers liken dit: